Vatricom in de MKB Innovatie Top 100

Vatricom uit Halsteren mag zich rekenen tot 100 meest innovatieve MKB-er van ons land en wel op plaats 69. De onderneming, voorgedragen uit het klantenbestand van Syntens, dat op jaarbasis 20.000 innovatieadviezen verstrekt, imponeerde de jury met de zeer milieuvriendelijke bodemverbeteraar VermiCompost. Een plek in de MKB Innovatie Top 100 is iets om als bedrijf trots op te zijn. Een topklassering betekent dat je als ondernemer echt iets bijzonder hebt gepresenteerd”, aldus voorzitter en VVD-tweede kamerlid Charlie Aptroot. Omdat minister Maria van der Hoeven (EZ) voor ingelast overleg in de Tweede Kamer moest optreden, maakte secretaris-generaal Chris Buijink namens de bewindsvrouw woensdag 23 april jl. de winnaar bekend op het wildwaterbaancomplex Dutch Water Dreams in Zoetermeer. Een deskundige onafhankelijke jury heeft alle genomineerden beoordeeld op basis van originaliteit, impact, omzetpotentie en mate van bescherming van de innovatie. Deze jury bestaat uit kamerlid Charlie Aptroot (VVD), Bart Stomphorst (CEO Sandd, het op een na grootste postbedrijf), Joris Craandijk (bedenker van de beertender) en Arjan Kors (hoofdredacteur bizz). De MKB Innovatie Top 100 wordt voor het derde achtereenvolgende jaar georganiseerd door bizz, het vakblad van ondernemers, Octrooicentrum Nederland en Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers. Aan de MKB innovatie top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB toe in staat is. De ambitie is innovatie en de ondernemer daarbij op de (Google Earth) kaart te zetten. Dit is te zien via http://syntens.globeassistant.com
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}