Vatricom bestaat 5 jaar

Terugkijkend op de eerste vijf jaar; zijn het zéér afwisselende jaren geweest. Een vlotte technische start in de de productie van wormen voor speciaal eiwitrijk visvoer en wormenmest als plantenvoeding. De commerciele slagkracht en afzetmarkt waren niet rijp genoeg om hierin door te blijven ontwikkelen. Al met al heeft dit géén windeieren gelegd; als jonge ondernemer heel veel van geleerd en allerlei landelijke innovatieprijzen opgeleverd in 2007-2009. Na een onrustige periode is er een sterk verbeterd ’hoe en wat verder’ managementplan gemaakt. Anno 2012 draait Vatricom vasthoudend aan dezelfde visie "Vatricom is voor tevreden klanten"en dezelfde missie "Vatricom is leverancier van hoogwaardige natuurlijke producten voor een duurzame belevingsmaatschappij door te telen, verwerken, verpakken en verkopen strevend naar kwaliteit, duurzaamheid en tevredenheid van klanten en medewerkers." Hoe en wat deze bedrijfsactiviteiten inhouden leest u in onze bedrijfsfolder, op onze website www.Vatricom.nl en op onze webshop www.TerraXL.nl. In de toekomst willen we rustig aan professioneel doorgaan en uitbreiden in onze bedrijfsactiviteiten. Graag gaan we ook met u een samenwerkingsverband aan. Zullen we vrijblijvend eens contacten??
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}