Met TerraXL duurzaam verwarmen

Met TerraXL duurzaam verwarmen Eric-Jan van Trijen timmert al meer dan vijf jaar aan de weg. Als zoon van een op en top akkerbouwer, zocht hij naar aansluitende werkzaamheden om het hele jaar werkzaamheden en cashflow te hebben. Eric–Jan: “Naast de gewassen die wij telen op onze akkers, heb ik gezocht naar hoogwaardige natuurlijke kwaliteitproducten, die een echte aanvulling vormen op onze duurzame onderneming. Ik heb dat gevonden in het produceren, verpakken en verkopen van houtpellets.” Eric-Jan teelt, verwerkt, verpakt en verkoopt onder de naam Vatricom. Vatricom verkoopt houtpellets onder de naam TerraXL. Hij verhandelt dat op moderne wijze. met de eigen webshop TerraXL.nl waar men houtpellets kan bestellen, waarna hij zorgt voor de levering aan de eindgebruiker (bedrijven of particulieren). “Op zaterdag of op afspraak kan men de bestelling ook afhalen bij ons afhaalcentrum aan de Slikkenburgseweg8 inHalsteren”, vertelt Eric-Jan. Nog best vaak moet hij uitleggen wat houtpellets zijn en waarom men hem eigenlijk een moderne kolenboer mag noemen. Houtpellets “Houtpellets zijn geperste houtsnippers ter grootte van ongeveer 6mm. De pellets zijn handzaam en kunnen in de gewenste hoeveelheid en verpakkingswijze geleverd worden. Wij kunnen ze los leveren als bulkgoederen, in big bags, maar ook in zakken van 20, 15, 10 of 5 kilo. Het is maar net wat de klant wenst en waar men ze voor wil gebruiken. De pellets vormen als brandstof een kostenbesparende bron van duurzame energie. De vrijgekomen energie is in te zetten voor het verwarmen van uw bedrijfspand of woning of voor de levering van warm water”, legt Eric-Jan uit. Houtpellets zijn een van de natuurlijke producten die TerraXL op de markt brengt. Naast houtpellets zijn er producten voor de verbetering van tuinaarde, compost en voor de verfraaiing van uw tuin zoals boomschors en houtchips. Voor informatie en bestellingen: www.TerraXL.nl of tel. (0164) 65 29 52 en info@terraxl.nl Tekst en foto Betsy de Kock Ritho Tekst&Communicatie
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}